Μονάδες Ισχύος - Αντλίες

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Οι αντλίες μας ( μονάδες ισχύος ) - μονοφασικές ή τριφασικές - παρέχονται σε μία μεγάλη γκάμα καλύπτοντας κάθε ανάγκη εγκατάστασης .

Μονής ή διπλής ταχύτητας από 1 ίππο (0.75kw) έως και 100 ίππους (75kw) σε συνδυασμό με 8lt/sec παροχή έως και 650lt/sec.

Παρέχονται με standard χειραντλία , θερμικό λαδιού καθώς και βαλβίδα υψηλής και χαμηλής καλύπτοντας πλήρως τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές πέρι ασφαλείας κατά την κίνηση του ανελκυστήρα. 

Βαλβίδα αστέρος-τριγώνου τοποθετείται υποχρεωτικά σε όλες μας τις αντλίες με κινητήρα 16hp (12kw) και άνω , ενώ προαιρετικά υπάρχει και η επιλογή τοποθέτησης βαλβίδας soft stop για απαλότερο σταμάτημα στον όροφο.

Η αντλία με ηλεκτρονική βαλβίδα BUCHER είναι η νέα καινοτομία στο θέμα ρύθμισης των βαλβίδων η οποία βοηθάει τον εγκαταστάτη στην πιο εύκολη καταχώρηση δεδομένων και αναγνώρισης πιθανών βλαβών με ακρίβεια χωρίς καθυστερήσεις.

Παράλληλα προσφέρει στον τελικό καταναλωτή μεγαλύτερη άνεση κατά την κίνηση και έως 30% εξοικονόμηση ενέργειας ετησίως.

Μεγίστη δυνατή ακρίβεια προσέγγισης ορόφου καθώς επίσης και ομαλότερο σταμάτημα και ξεκίνημα του ανελκυστήρα είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που επιπλέον προσφέρει.

Προκειμένου να καλύψουμε πλήρως την γκάμα των προϊόντων μας καθώς και τις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης η MORIS προσφέρει ψυκτικό μηχάνημα -SCAMB- το οποίο τοποθετείται σε παράλληλη σειρά με την αντλία και βοηθάει ανελκυστήρες με συχνή κίνηση κυρίως εμπορικών προδιαγραφών σε απρόσκοπτη λειτουργία.

Επίσης οι υδραυλικές αντλίες MORIS παρέχονται πλέον προαιρετικά και με INVERTER -med system-τοποθετούμενο απ`ευθείας στον πίνακα του ανελκυστήρα επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% , παράλληλα εξασφαλίζοντας την μέγιστη άνεση μετακίνησης για τον πελάτη.

Δείτε τις τελευταίες σχετικές ενημερώσεις εδώ

logo

Τεχνική Εμπορική Εταιρεία Ανελκυστήρων

ΑΠΟ ΤΟ 1981 Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Επικοινωνία
Μ.Αλεξάνδρου 142
Άγιοι Ανάργυροι, Τ.Κ. 13562  
Τηλ. 210 2637599-699,
Φαξ: 2102637799
linkedinfb2