Εταιρεία

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Με 40 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς αποκλειστικής επιτυχημένης συνεργασίας με τον Ιταλικό οίκο κατασκευής ανελκυστήρων MORIS ITALIA ή Moris Hellas είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής εμπορίας και κατασκευής υδραυλικών συστημάτων ανελκυστήρων στην Ελλάδα με πάνω από 55.000 εγκατεστημένους ανελκυστήρες και 450 συνεργαζόμενα συνεργεία εγκατάστασης.

Με διαθέσιμο στοκ πάνω από 300 ετοιμοπαράδοτα υδραυλικά σετ καθώς και άλλα ανταλλακτικά ανελκυστήρων, έτοιμα να καλύψουν κάθε ανάγκη κτιρίου, βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή δίπλα στον συνεργάτη μας με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και το after sales support μας.

Με σεβασμό πάντα δίπλα στον συνεργάτη, με εγγυημένους χρόνους παράδοσης καθώς και ολοκληρωμένο after sales service, η Moris Hellas δεν είναι μια απρόσωπη εταιρεία αλλά μια «οικογένεια» ικανή να στηρίξει μακροχρόνιες συνεργασίες και αξίες εμπιστοσύνης .

Επενδύοντας σε διαρκείς μελέτες και σε νέους τρόπους κατασκευής μηχανικών εφαρμογών ώστε να διευκολύνεται η τοποθέτηση τους και να παρέχουν μεγαλύτερη οικονομία, ευελιξία, ασφάλεια στον εγκαταστάτη και κατ` επέκτασιν στον τελικό χρήστη- η Moris Hellas και τα προϊόντα της είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας 2006/42/ΕΕ και τα πρότυπα ανελκυστήρων 2014/ΕΕ/EU EN81-20/50 και EN81-41 καθώς και με τα πιο εξελιγμένα συστήματα παραγωγής .

Με αδιάλειπτη παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις ανελκυστήρων και μέσω ισχυρής και αδιάκοπης προβολής σε κορυφαίες αθλητικές δραστηριότητες της χώρας (euroleague, uefa nations league, superleague) μέσω κορυφαίων clubs (Εθνική Ελλάδος , ΠΑΟ , ΟΣΦΠ , ΑΕΚ , ΠΑΟΚ) το brand της MORIS & της MORIS HELLAS φροντίζουμε να απολαμβάνει πανευρωπαϊκής αναγνωρισιμότητας.

Παράλληλα η εξωστρέφεια και η εξαγωγική δραστηριότητα αποτελούν έναν από τους πυλώνες ισχυροποίησης του μεγέθους της στην Ελληνική αγορά.

Με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τις 1.000 μονάδες ανελκυστήρων και με πάνω από 55.000 ανελκυστήρες εν λειτουργία στην Ελλάδα η MORIS HELLAS αυτή τη στιγμή απολαμβάνει καθολικής αναγνώρισης στο Ελληνικό κοινό .

Στόχος η διαρκής αναβάθμιση προϊόντων και υπηρεσιών και η επέκταση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων σε περισσότερες χώρες εξωτερικού, ιδιαίτερα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

Το εργοστάσιο

To εργοστάσιο της MORIS ITALIA srl ιδρύθηκε το 1981 στην πόλη της Malgesso πολύ κοντά στο Milano .

10.000 τμ συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας αφορούν την παραγωγή και την συναρμολόγηση των προϊόντων, με τα έμβολα και τις μονάδες ισχύος - αντλίες -  να αντιπροσωπεύουν τη ραχοκοκαλιά της παραγωγής της.

Οι έρευνες και οι συνεχείς μελέτες από εξειδικευμένο προσωπικό, καθιστούν τα προϊόντα μας άκρως ανταγωνιστικά, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα στον τελικό καταναλωτή κάτι για το οποίο από το 1996 η MORIS πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το ISO 9001 και τα διεθνή πρότυπα.

Από το 2008 και έπειτα η MORIS καινοτομώντας, διαθέτει υπερσύγχρονο πύργο δοκιμών ύψους 30 μέτρων, στον οποίο πραγματοποιούνται δοκιμές ασφάλειας και συμβατότητας των προϊόντων πριν αυτά παραδοθούν στον τελικό καταναλωτή.

Αρχή του εργοστάσιου είναι να εστιάζει πάντα στις ανάγκες των πελατών με παραγωγή σε όσο το δυνατό πιο σύντομο χρονικό διάστημα προκείμενου να ελαχιστοποιήσει τον χρόνο παράδοσης.