Μεταλλικά Φρεάτια

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η εταιρεία μας, κατόπιν πολύμηνων μελετών, για να καλυφθούν ιδιαίτερες περιπτώσεις όπου δεν έχει προβλεφθεί φρεάτιο καθώς και τις ανάγκες εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ, κατασκευάζει ετοιμοπαράδοτα λυόμενα φρεάτια, τύπου LEGO.

Προσφέρονται με ή χωρίς επένδυση, εύκολης plug n’ play συναρμολόγησης από διαμορφωμένη λαμαρίνα πάχους 3 χιλιοστών στις standard παρακάτω διαστάσεις:

  • 1,05 μ
  • 1,20 μ
  • 1,45 μ
  • 1,70 μ

σε οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους, με μέγιστο τελικό ύψος έως 21μ.

Για ειδικές και ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπου κάποιος από τους παραπάνω συνδυασμούς διαστάσεων δεν μπορεί να δώσει λύση στις ανάγκες του πελάτη, αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την custom κατασκευή ασταρωμένων μεταλλικών φρεατίων με κοιλοδοκό.

Για την επένδυση του φρεατίου η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει πάνελ πλαγιοκάλυψης από πολυουρεθάνη. Προσφέρουν μέγιστη αντοχή σε υγρασία και καιρικές συνθήκες και παρέχονται σε οποιαδήποτε διάσταση.

Το πλεονέκτημα της LEGO κατασκευής είναι η άμεση τοποθέτηση στον χώρο του έργου, μιας και τα επι μέρους τμήματα προκατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας, προκείμενου να εξασφαλιστεί η λιγότερη δυνατή όχληση του περιβάλλοντος χώρου επί τω έργω.

skeletos 3  skeletos 4   skeletos 5   skeletos2