Σασί Ανελκυστήρα – Πλαίσιο ανάρτησης

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Με σκοπό να παραδώσουμε στον συνεργάτη- εγκαταστάτη μας ένα πλήρες μηχανολογικό σετ ανελκυστήρα, κατασκευάζουμε και συναρμολογούμε σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, κατά παραγγελία πλαίσια ανάρτησης.
Καλύπτουν ανάγκες για υδραυλικούς 2.1 ή 1.1 ανάρτησης , εγκαταστάσεις HADI ή HAI αλλά και μηχανικούς ανελκυστήρες θαλάμων και αντιβάρων.
Με προδιαγραφές για να εξυπηρετούν από 100 έως 5.000 κιλά ωφέλιμο φορτίο, για ανοίγματα οδηγών από 600mm έως 1600mm και ειδικές κατασκευές πλαισίου ανάρτησης για φρεάτια ανελκυστήρα χωρίς ύψος τελευταίου ορόφου ή χωρίς βάθος πυθμένα ή ακόμα κι αν υπάρχει ιδιαιτερότητα και των 2 μαζί.
Η καινοτόμα κατασκευή του, σχεδόν όλο βιδωτό, διαθέτει ελάχιστες κολλήσεις κάτι που επιτρέπει, σε συνδυασμό με τους μελετημένους αποστάτες, να διορθωθούν τυχόν αποκλίσεις κατά την εγκατάσταση χωρίς χρονοτριβές.
Σε κάθε στάδιο της κατασκευής και συναρμολόγησης των πλαισίων χρησιμοποιούνται κορυφαία υλικά αντοχής με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές.
Το ABL πλαίσιο ανάρτησης περιλαμβάνει τροχαλία από teflon, κοιλοδοκό εμβόλου & επικάθισης, contact ανάρτησης και ράουλα κάτω, αρπάγες ακαριαίας πέδης της PFB Ιταλίας ή προοδευτικής πέδης για ταχύτητες από 0,72m/sec ή 0,86 m/sec της Montanari.
Προαιρετικά συνοδεύεται από ελαστική επικάθιση και κώνους συρματόσχοινων και δοκιμής.