ΝΕΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΙΣΧΥΟΣ CM-320-R Mk 2 ΚΑΙ ΕΡΜΑΡΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ EN 81.20/2014

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 
Η MORIS Hellas με χαρά σας ενημερώνει για την άφιξη των νέων μονάδων ισχύος CM-320-R Mk 2 και του  μεταλλικού της ερμαρίου που εναρμονίζονται με τον EN 81.20.
Βάσει της εμπειρίας των προηγούμενων χρόνων, εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε η CM-320 Mk 2 και CM Mk 2, που θα αντικαταστήσουν την προηγούμενη εκδοχή αυτών, διατηρώντας όμοια χαρακτηριστικά λειτουργίας και διαστάσεις.
Η μονάδα ισχύος διατίθεται σε κλειστή εκδοχή , η οποία είναι ιδανική για εγκατάσταση σε μηχανοστάσιο κατασκευασμένο από σκυρόδεμα.  Το ειδικό κάλυμμα εξασφαλίζει την κατάλληλη προστασία του  group βαλβίδων από σκόνη και παράλληλα από πιθανές φθορές του προϊόντος κατά την μετακίνηση και αποθήκευση του.
Η νέα υδραυλική μονάδα ισχύος Mk 2 χαρακτηρίζεται από δυο πλεονεκτήματα:
  • Οι ηλεκτρολογικές συνδέσεις βρίσκονται πλέον στην άνω θέση της μονάδας διευκολύνοντας τον χειρισμό τους από τον εγκαταστάτη, ακόμα και όταν ο ανελκυστήρας βρίσκεται ήδη σε λειτουργία.
  • Η ίδια “δεξαμενή” μπορεί να εφοδιαστεί με τρία διαφορετικά group βαλβίδων,  τον ηλεκτρομηχανολογικό διανομέα MORIS,την ηλεκτρονική βαλβίδα  LRV και τέλος την ηλεκτρονική βαλβίδα i-Valve της BUCHER.
Η μονάδα ισχύος CM-320-R Mk 2 τοποθετημένη μέσα στο νέο ερμάριο ARM-CM320-RMK2 με στάνταρ διαστάσεις 850x410x2099 mm, εγγυάται την απόλυτη συμμόρφωση με τον EN 81.20.
H μονάδα ισχύος εξακολουθεί να συνοδεύεται με θερμική προστασία του group βαλβίδων.
Τα νέα μας προϊόντα, είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία και ικανά να παραδοθούν άμεσα.
Συμβουλευτείτε το φύλλο  πληροφοριών για περισσότερες λεπτομέρειες. CM320 και ΕΡΜΑΡΙΟ
Το τεχνικό μας τμήμα είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση, πληροφορία.