Έμβολα

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Τα υδραυλικά έμβολα της εταιρείας μας διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη εγκατάστασης.

Μονοκόματα ή διαιρούμενα διατομής απο 50mm x 5mm εως και 238mm x 16mm διατίθενται πλέον με εσωτερική δακτύλιο προστασίας.

Το "ROD RING ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" είναι μια πατέντα της MORIS ικανή να προστατεύσει από ζημιές στον κύλινδρο για ενιαίας διατομής έμβολα -από 5μ μήκους και μεγαλύτερα- που μπορεί να προκληθούν απόχτυπήματα μεταξύ της ράβδου και του κυλίνδρου από ανώμαλη διαχείριση και μεταφορά.
Αυτή η  εσωτερική δακτύλιος χάλυβα θα κινηθεί προς το κάτω μέρος του εμβόλου, κατά την πρώτη πλήρη διαδρομή του στελέχους και θα κλειδωθεί αυτόματα εκεί για το υπόλοιπο της επιχειρησιακής ζωής του εμβόλου χωρίς να χρειάζεται κάποια επιπρόσθετη διαδικασία από τον εγκαταστάτη.

Επιπλέον με τα νέου τύπου compact line MCE & MCS υδραυλικά έμβολα μειώνουμε τον απαιτούμενο χώρο εγκατάστασης διευκολύνοντας εφαρμογές πλατφόρμας και αναβατορίου.

Moris MCE pistons

Επίσης με νέα μέθοδο περιτύλιξης κεφαλών των εμβόλων , με σκοπό να αποφεύγεται πιθανή οξείδωση κατά την διάρκεια ζωής του εμβόλου εκτός φρεατίου η MORIS συμπλήρωσε την απαιτούμενη προστασία που χρειάζονται τα έμβολa της προκειμένου να παραδίδονται από τον εγκαταστάτη στον τελικό καταναλωτή εντός φρεατίου σε άριστη κατάσταση.

 

 

logo

Τεχνική Εμπορική Εταιρεία Ανελκυστήρων

ΑΠΟ ΤΟ 1981 Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Επικοινωνία
Μ.Αλεξάνδρου 142
Άγιοι Ανάργυροι, Τ.Κ. 13562  
Τηλ. 210 2637599-699,
Φαξ: 2102637799
linkedinfb2